Уролог.UA

Точні результати ПЛР аналізів у лабораторії Сінево

Медична лабораторія Сінево виконує широкий спектр досліджень для діагностики урогенітальних захворювань, що передаються статевим шляхом та гарантує якісні та достовірні результати аналізів для встановлення правильного діагнозу.

Вже сама англомовна назва лабораторії Synevo, яка складається зі слів SYNergy and EVOlution, говорить про зацікавленість лабораторії європейського рівня в розвитку інноваційних технологій для надання сучасної, доступної та якісної лабораторної діагностики. Тож єдина вірна назва лабораторії звучить як Сінево/Synevo, а такі варіанти як: синєво, сінєво, sinevo, синева – не відповідають дійсності.

На сьогодні перелік інфекцій, що передаються статевим шляхом – це понад 20 захворювань, які викликані бактеріями, вірусами, найпростішими. У лабораторії Сінево отримати результат дослідження на наявність таких захворювань (ЗПСШ) можна швидко та комфортно.

При запальних процесах  урогенітального тракту  лікарі рекомендують здати аналізи виділень, сечі та крові. Всеукраїнська мережа лабораторних центрів Сінево надає величезний спектр таких можливостей.

Для профільного лікаря дуже важливо своєчасно отримати результати аналізу, щоб розпочати етіологічне лікування, спрямоване саме на подолання наявних в організмі проблем. Адже часто буває так, що різноманітні віруси провокують в організмі схожу симптоматику, й неможливо встановити кінцевий діагноз до отримання якісних результатів досліджень.

Що таке ПЛР-дослідження

Абревіатура ПЛР – це скорочення від «полімеразна ланцюгова реакція». ПЛР аналізи у лабораторії Сінево – це високоточний метод діагностики багатьох інфекцій. Методика виконання аналізів базується на дослідженні генетичного матеріалу (ДНК, РНК) збудника захворювань. Перевага цього методу полягає в тому, що він дозволяє виявити наявність збудників навіть у незначній кількості біоматеріалу, взятого для аналізів професійним медичним персоналом в Сінево.

Захворювання, що передаються статевим шляхом на ранніх стадіях мають схожі між собою симптоми, тому чітко визначити збудника складно. А небезпека таких недуг дуже велика. У жінок вони ускладнюють перебіг вагітності чи навіть викликають безпліддя, у чоловіків збільшують ризик простатиту, погіршують якість та рухливість сперматозоїдів. Тож коли потрібні якісні та достовірні аналізи, бажано звернутися до лідера лабораторного ринку України – європейської мережі сертифікованих лабораторій Synevo.

У яких випадках рекомендується здати ПЛР-аналізи:

Переваги лабораторії Сінево  при проведенні ПЛР-аналізів

Інтегрована інформаційна система «Silab», яка використовується в Україні виключно лабораторією Сінево, є розробкою компанії «TotalSoft» з Румунії. Ця система об’єднує всі лабораторії та лабораторні центри Sуnevo на території України в єдину електронну інформаційну мережу.  Штрих-кодування усього біоматеріалу, взятого для дослідження, онлайн-підключення лабораторного обладнання до системи, онлайн-валідація результатів, можливість отримати результати аналізів в електронному вигляді на e-mail – усе це максимально автоматизує роботу Сінево та мінімізує «людський фактор», завдяки чому помилка в результатах аналізів практично неможлива.

Будь-які результати аналізів у лабораторії Сінево мають високу точність та достовірність. Підтверджують це численні сертифікати якості, у тому числі іноземні, як, наприклад, такі:

Як підготуватися до ПЛР-аналізу

Існує список загальних порад, яких лабораторія Сінево  рекомендує дотримуватися:

 У день обстеження:

Лабораторія Сінево надає якісні та достовірні результати ПЛР-досліджень. Однак, здати аналізи – це лише перший крок на шляху до здоров’я. Пам’ятайте, що лише лікар може компетентно трактувати отримані результати аналізів, опираючись саме на ваш  анамнез та клінічну картину.