Уролог.UA

Які горіхи дуже корисні для здоров’я чоловіків

Зміст статті:

Перші ознаки імпотенції надають на чоловіка дуже сильний вплив: знижується самооцінка, погіршується здоров’я, можливий розвиток психічних проблем. Один з важливих факторів, що впливають на ерекцію – це правильне харчування. Для повноцінного функціонування в чоловічій організм у достатній кількості повинні надходити безліч важливих елементів.

Перед покупкою даного продукту необхідно задуматися, які горіхи корисні для чоловіків. Найбільш кращі будуть: мускатні, мигдаль, плоди арахісу і фундук, волоські і кедрові. Наявність у цих плодах корисних речовин сприяє поповненню не тільки нестачі мінералів і вітамінів, але і позитивно впливає на чоловічу силу.

Види горіхів

У кулінарії до горіхів зараховують не тільки плоди відповідного сімейства, але і їстівні насіння певних хвойних рослин і кісточки фруктів. Підрозділяють на наступні види їстівних горіхів:

Маловідомі і екзотичні для жителів Росії горіхи – це кенариум, чилім і монгонго. Вони багаті жирами, відрізняються приємними смаковими якостями.

Волоський горіх

Саме цей вид позитивно впливає на чоловіків, нормалізуючи тестостерон в крові, завдяки вмісту в них стероїдів. В ядрах можна виявити такі речовини, як вітаміни групи В, магній, калій і цинк і фосфор. Горіхи володіють приємними смаковими якостями, тому часто використовуються для приготування страв.

Вплив волоських горіхів на потенцію проявляється наступним чином:

Волоські горіхи для потенції використовуються наступним чином: 100 г плодів попередньо подрібнюється, потім змішується з 35 г меду. Приймають готову суміш 4 рази в день по 1 ложці, останній прийом ліків за 3-4 години до сну. Даний засіб сприятливо для чоловічої потенції, тонізуючи організм і відновлюючи функції статевої системи.

Застосовують наступний рецепт для підвищення потенції: 100 г ядер і 200 г родзинок подрібнюють і змішують з медом до утворення щільної консистенції. Приймати ліки по 2 ч. ложки 1 раз на день, запиваючи кисломолочними продуктами. Оцінити, як впливає волоський горіх на потенцію, можливо тільки після регулярного прийому продукту.

Протипоказано застосування волоських горіхів чоловікам з алергічною реакцією на цей продукт, що страждають ожирінням і серцевої недостатності. Рекомендується обмежити в раціоні плоди людям з патологією печінки: високий ризик її збільшення і загострення захворювання. При гарній потенції волоські горіхи краще вживати по 1-2 ложці між основними прийомами їжі в якості перекусів.

Фундук

Горіх відомий смаковими якостями, до складу входять жирні кислоти, білкові сполуки, амінокислоти, вітаміни та мінерали.

Завдяки цим компонентам виводиться надлишок ліпідів з організму, запобігає його передчасному старінню і розвиток патологій опорно-рухового апарату. Білки дозволяють чоловікам відновитися за короткий термін після отримання травм, обмороження або опіків.

Амінокислоти відповідають за потенцію у чоловіків, нормалізуючи функції репродуктивної системи і запобігаючи її передчасну регресію.

Вплив фундука на чоловічий організм:

Вхідне в фундук речовина паклітаксел використовується у фармакології для створення цитостатичного препарату для боротьби з онкологічними захворюваннями. Це властивість компонента – це блокування процесу поділу злоякісних клітин.

Як впливає фундук на чоловічу потенцію? При регулярному вживанні горіха нормалізується кровообіг, заповнюється дефіцит цинку і селену, відповідальних за рівень тестостерону, рухливість і цілісність сперматозоїдів, а ерекція поліпшується завдяки наявності в плоді амінокислоти лізину.

Добова норма фундука для дорослого чоловіка – це 200 г, при цьому необхідно враховувати калорійність продукту і складати раціон харчування з урахуванням можливих фізичних навантажень і хронічних патологій.

Мигдаль

Горіхи мають високу поживну цінність і бідні вуглеводами, тому здатні знижувати вміст цукру в крові. Складаються з жирних олій, білків, вітаміну Е і таких мінералів, як фосфор, кальцій і калій. Властивості мигдалю:

При збалансованому використанні мигдаль збільшує лібідо у чоловіків: аргінін, що входить до його складу, покращує місцевий кровообіг (з віком кількість цієї речовини зменшується, тому його недолік можливо заповнити за допомогою певних продуктів).

Позитивний вплив на сперматозоїди мають селен і цинк, завдяки яким відбувається синтезування тестостерону в організмі і зростає статевий потяг. Міститься в мигдалі токоферол надає прямий вплив на статеві органи: забезпечує приплив крові в запалі тіла під час контакту. Мигдаль для потенції можливо використовувати наступним чином:

При вживанні мигдалю в чистому вигляді краще з’їдати 9-10 ядер на добу, при відсутності алергічної реакції припустимо збільшити дозу до 15 горіхів в день.

Необхідно дотримуватись обережності при застосуванні мигдалю: незрілі плоди містять синильну кислоту, здатну привести до отруєння організму з подальшою зупинкою дихання. При зловживанні мигдалем відбувається накопичення оксалатів, що підвищує ризик розвитку запальних процесів у сечовому міхурі і нирках.

Арахіс

Небагатьом відомо, які горіхи корисні для потенції серед найбільш доступних за ціною. Один з них – це арахіс. Земляний горіх містить певну кількість жирних кислот, вітамінів групи В, а також С, Е, PP і клітковину. Як горіхи впливають на потенцію:

У їжу вживають термічно оброблений арахіс: не обсмажену він відомий низькими смаковими якостями і здатний спровокувати загострення артриту та подагри. Основний алерген міститься в бобової шкірці, тому людям, схильним до алергічних реакцій, необхідно перед вживанням очищати горіх незалежно від способу обробки.

Кращі горіхи для потенції рекомендується використовувати за такими рецептами:

Протипоказано є арахіс при патологіях печінки в стадії загострення, артрозах, панкреатитах і артрозах, подагрі.

Мускатний горіх

Відомо, які горіхи підвищують потенцію, але саме мускатні ядра здатні впоратися з чоловічим безсиллям, який розвинувся на тлі психогенних захворювань. Мускат прийнято вважати природним афродизіаком, у складі якого вітаміни PP, А, В, Н, Е і мінерали (фосфор, магній, залізо, сірка, йод). Присутні в плодах ефірні масла, сафрол і пектин. Горіх для потенції у чоловіків у різних лікарських формах застосовується на тлі таких розладів або станів:

Мускат заповнює дефіцит магнію, цинку і селену, призначається при остеохондрозі, артриті та інших патологіях, що супроводжуються порушенням мікроциркуляції крові.

Порошок мускатного горіха дозволяє контролювати процес еякуляції і продовжити статевий контакт, тому часто використовується за таким рецептом: 150 г імбиру і мускату подрібнюють в порошок, потім заливають 0,8 л очищеного медичного спирту і настоюють 8 днів. Рекомендується періодично струшувати ємність. Готову настоянку необхідно приймати 3 рази в день по 25-30 мл При необхідності допустимо запивати ліки водою.

Дозволяється додавати мускатний горіх при приготуванні їжі в м’ясні страви, поєднувати пряність з медом та іншими горіхами.

Кедрові горішки

Даний вид горіхів один із самих калорійних: в їх складі ленолевая кислота, білки, амінокислоти, макро – та мікроелементи, що підвищують якість сперми і збільшують потенцію.

Кедрові горішки володіють протизапальною дією, виводять шлаки і токсини, сприяють нормалізації обмінних процесів. Як лікувальний засіб плоди кедра застосовуються при атеросклерозі, патології шлунково-кишкового тракту і нервової системи.

Рецепти з кедровими горішками:

Який горіх самої корисний для чоловіків кожен вирішує самостійно, або може звернутися за допомогою до лікаря.