Уролог.UA

Настоянка женьшеню для чоловіків

Зміст статті:

Здавна чоловік прагнув до глибокої старості зберегти свою силу і підвищити потенцію за допомогою безпечних засобів. Сучасна фармакологія пропонує масу відомих стимулюючих препаратів, але як і раніше, пріоритет залишається у натуральних компонентів. Найефективнішим і сильнодіючих рослиною лікування чоловічих захворювань став женьшень. З його коренів і листя виробляють ліки для корекції різних патологічних станів.

Настоянку женьшеню для чоловіків часто призначають при розлад сексуальної функції. Це природне засіб може використовуватися для лікування і профілактики. Важливо знати основні нюанси прийому цілющого зілля: як приготувати, коли використовувати, в якому обсязі брати, які є протипоказання, чого чекати від нетрадиційної медицини.

Корисні властивості женьшеню

Настоянка женьшеню для чоловіків вважається надзвичайно корисним засобом. Ця рослина містить у собі жири і жирні кислоти, вуглеводи і білки, пектин, вітаміни, мікро – та макроелементи, вітаміни, мінерали, дубильні речовини і багато інші сполуки, необхідні для правильного функціонування систем організму. Вживати продукти та напої, приготовлені з женьшеню, корисно для чоловічого здоров’я.

Рослинний засіб має протизапальний, протипухлинний, тонізуючий, стимулюючий ефект. Також воно регулює вироблення достатньої кількості тестостерону, що важливо для функціонування репродуктивних органів сильної половини людства.

Сьогодні рослина женьшень відносять до дефіцитним. Виявити його можна в Хабаровському краї і Примор’я, а також Китаї та Японії. Зібрані листя і коріння культивують з метою виробництва таких корисних лікарських засобів.

Застосування таблеток, відварів і настойок із женьшеню активно здійснюється в різних областях медицини. Рослинний засіб комбінується з іншими природними ресурсами з метою досягнення найбільшого ефекту.

Захворювання, при яких застосовується рослина

Сировина женьшеню, правильно використовується для приготування ліки, що допомагає впоратися з різними захворюваннями. Воно активно застосовується чоловіками для виправлення таких патологічних процесів:

Рослина надає стимулюючу дію на вироблення колагену. Систематично застосовуючи такі настоянки, як женьшеневий, можна підтримати хорошу фізичну форму, зберегти молодість і продовжити фертильний період.

Численні стародавні оповіді і легенди позиціонують женьшень універсальним ліками, рятує від багатьох недуг. Вважається, що рослина може навіть вилікувати смертельні хвороби. В результаті використання досягається знеболюючий, жовчогінний, газообменный, седативний ефекти.

Женьшень для підтримки і відновлення чоловічої сили

Окремо розглядається вплив женьшеня на потенцію. Настоянка, приготована з коренів цієї рослини, застосовується з метою відновлення еректильної функції. Найчастіше сексуальні порушення виявляються у чоловіків, що відчувають нервове напруження. Природне засіб справляється з ними, підвищуючи стресостійкість і працездатність. В результаті застосування усуваються неврози, що провокують статеву дисфункцію.

Женьшень для потенції почав активно застосовуватися більш тисячі років тому, як тільки стало відомо про його властивість стимулювати статевий потяг. Миттєве дію рослини обумовлено великим вмістом у ній стимулюючих речовин. В результаті прийому женьшеню у чоловіка помітно підвищується сексуальне бажання, загальний настрій, поліпшується самопочуття, виникає відчуття радості. Час статевого акту продовжується, а відчуття і оргазм стають яскравішими.

Екстракт женьшеню чинить стимулюючу дію на функціонування залоз, чим запобігає застійні явища і виникнення простатиту. Використання нетрадиційного медичного засобу дозволяє запобігти хвороби сечовивідних шляхів, які часто виникають у похилому віці і приносять чималий дискомфорт. У складі женьшеню присутні судинорозширювальні речовини. Завдяки їм, нормалізується кровообіг і виникає приплив до судинах статевого члена: ерекція стає сильнішим, а якість насінної рідини поліпшується.

Відгуки

Про те, як тісно взаємопов’язані женьшень і потенція, можна зрозуміти із формуються відгуків. Чоловіки, які регулярно брали настоянку, з захопленням розповідають про це доступному, безпечному та ефективному рослинному засобі.

«Проблеми з потенцією почалися, коли змінив місце роботи. Стрес, хронічна втома і недосип зіграли свою роль у моєї сексуального життя. Статеві акти стали нудними і рідкісними, ерекція була слабкою. Почав приймати женьшень після прочитання відгуку про нього. Результат не змусив себе чекати. Вже в перший тиждень стали помітні зміни: прокинулося бажання, нормалізувався сон, промайнуло постійне відчуття тривоги і занепокоєння. Місячний курс настоянки повернув мені колишнє хороше самопочуття та впевненість в собі».

«Після декількох сексуальних невдач почав шукати ліки, до лікаря йти було соромно і страшно. В аптечці свого старенького дідуся, який зберіг удивляющую бадьорість і молодість, виявив настоянку женьшеню. Почитав про ефект і негайно почав приймати. Вже в перший день статевий акт був доведений до кінця, а оргазм став доставляти раніше невідчутні емоції. Тепер настоянка женьшеню займає постійне місце і в моїй аптечці. Приймаю її по мірі необхідності курсами по 3 тижні».

«До 30 років став помічати, що статевий потяг вже не такий сильний, як раніше. Паніка почалася, коли в один з актів раптово припинилася ерекція. Начитавшись багато інформації, я зрозумів, що причина в судинах. За порадою фармацевта почав приймати женьшень у вигляді настоянки. Яке було моє здивування, коли цей недорогий і рослинний продукт допоміг не тільки нормалізувати ерекцію, але і поліпшив загальне самопочуття, підвищив активність і працездатність. Тепер всім знайомим раджу приймати відвари кореня женьшеню».

Негативні і нейтральні відгуки про застосування женьшеню з метою відновлення потенції частіше формуються у чоловіків, які кинули нетрадиційне засіб на півдорозі. Приймати настоянку слід довгостроково, періодично повторюючи курси. Тільки в цьому випадку буде досягнутий бажаний ефект.

Спосіб приготування і прийому настойки

Протягом довгого часу застосовувалися, перевірялися, доповнювалися і коректувалися різні рецепти настоянки женьшеню. Сучасні методики приготування цілющого зілля передбачають досягнення максимального ефекту, так як нерезультативні засоби поступово відсіялися. Настоянка женьшеню для потенції може бути приготована з додаванням додаткових рослин, зроблена на воді або з використанням спиртовмісної основи.

Те, як приймати настоянку женьшеню для підвищення потенції, звичайно, краще обговорювати з лікарем. Проте, згідно зі статистичними даними, за порадою до фахівця звертається лише 1 чоловік з 5, що мають явні проблеми з потенцією. Така статистика досить сумна, адже патологічний стан з роками прогресує. Якщо на ранніх етапах можна відновити лібідо і статеву функцію за допомогою рослинних засобів, то в подальшому може знадобитися постійний прийом системних препаратів.

Вирішивши самостійно пити настоянку женьшеню, необхідно зважити всі за і проти. Дози нетрадиційного ліки повинні чітко дотримуватися. Якщо раптово самопочуття погіршилося, то слід одразу звернутися до лікаря. Відсутність ефекту протягом 2-3 тижнів регулярного використання рослинного ліки також є тривожним сигналом. Не слід самостійно підвищувати концентрацію рослини або кратність його прийому.

Так як в результаті подібної самодіяльності можуть виникнути непередбачені реакції. Поодинокі негативні відгуки у представників сильної статі формуються на тлі відсутності ефекту від лікування і прояви алергії.

Протипоказання і важливі нюанси застосування

Незважаючи на позитивні характеристики, що корисні властивості і визнану безпека рослини, женьшень має свої протипоказання до використання. З ними необхідно ознайомитися перед початком самостійного прийому. Якщо лікар призначає настоянку женьшеню, то забороняють обставини враховуються ним. Список основних обмежень і важливих рекомендацій до застосування включає в себе наступні пункти:

Чоловікам з аутоімунними захворюваннями (діабет, артрит, токсичний зоб та іншими) необхідно отримати дозвіл лікаря для того, щоб приймати настоянку на основі женьшеню в будь-якому вигляді.