Уролог.UA

Крем для ерекції

Зміст статті:

Крем для ерекції є зручним і ефективним засобом, який призначений для поліпшення потенції у чоловіків усіх вікових груп. Достатньо всього лише нанести невелику кількість ліків на поверхню головки пеніса і рівномірно розподілити крем для потенції по всій площі статевого органу. Головне не помилитися з вибором препарату і суворо дотримуватись положень інструкції до застосування.

Розглянемо більш докладно, яку мазь для еректильної дисфункції використовувати, щоб поліпшити кровообіг в тканинах члена, підвищити збудливість органу та посилити статевий потяг.

Особливості використання крему

Готовність і здатність чоловічого організму до здійснення статевого акту виражається в достатній сексуальної збудженості і повноцінне наповнення кров’ю печеристих тіл пеніса. Якщо з’являється якась дисфункція в плані порушення ерекції, то в такому випадку ефективним засобом є використання таблетованих препаратів або спеціального крему. Фармакологічні властивості засобів даної категорії полягають у відновленні нормальної роботи чоловічої статевої сфери.

Мазь для підвищення потенції діє на місцевому рівні, тому володіє мінімальною кількістю протипоказань, практично не викликає побічних реакцій організму. Винятком є тільки пацієнти, які мають схильністю до прояву алергічної реакції на активні компоненти гелю, бальзаму, крему або мазі для поліпшення потенції у чоловіків.

Існують наступні показання до використання лікарських засобів даної фармакологічної групи:

Мазь для ерекції дозволяє швидко відновити статеву функцію члена, повернути чоловікові упевненість в собі, поліпшити якість інтимного життя. Крім цього, якщо немає серйозних захворювань сечостатевої системи, то застосування гелю для підвищення потенції у чоловіків є ще і відмінною профілактикою хвороб, розвиток яких пов’язаний із застоєм венозної крові або секрету передміхурової залози.

Види мазей, кремів і гелів

Сучасна фармакологія пропонує великий вибір препаратів місцевої дії, які наносяться безпосередньо на статевий орган і призначені для зміцнення чоловічої сили. Нижче представлені найбільш ефективні засоби для чоловіків, створені, щоб підвищити еректильну функцію.

Нітрогліцериновій мазь

Призначена для стимуляції статевого потягу, більш швидкого наповнення члена кров’ю в момент інтимної близькості з партнеркою. Засіб необхідно використовувати для нанесення на шкірне покриття члена. Категорично заборонено застосування ліків з метою обробки слизових оболонок. Тому наносити Нитроглицериновую мазь краще подалі від уретри, щоб не спровокувати опік її стінок.

Змазування пеніса виконується 2 рази в день вранці і ввечері. Якщо запланована статева близькість, то рекомендується обробити орган маззю за 30 хвилин до інтиму, а безпосередньо перед самим актом ретельно витерти засіб серветкою. Це підвищить місцевий кровообіг і додасть упевненості в своїх силах. Загальна тривалість лікування еректильної дисфункції за допомогою даного ліки становить 2 місяці.

Фармакологічні властивості Нитроглицериновой мазі полягають у наступному ефекті:

Придбати мазь можна в аптеці без спеціального рецепту. Відгуки про даному лікарському засобі з боку чоловічої половини населення тільки позитивні. Особливо від тих пацієнтів, які страждають на порушення еректильної функції у зв’язку з атеросклерозом судин і поганим кровообігом в статевих органах.

Гепариновая мазь

Судинорозширювальні мазі для потенції мають властивість оздоровлювати кровоносні судини, розташовані в тканинах статевого члена. Гепариновая мазь для потенції відноситься до категорії саме таких лікарських засобів. Як застосовувати? Препарат наноситься 2-3 рази на добу. Тимчасові інтервали між обробками пеніса повинні складати не менше 5 годин. Середня тривалість одного терапевтичного курсу становить 5-7 днів. У разі гострої необхідності, або за наполяганням лікаря, застосування гепарину продовжується до 2 тижнів.

Якщо на епітелії статевих органах спостерігаються сліди подразнення, ранки, тріщини або інші пошкодження шкірного покриву, то в такому випадку Гепариновая мазь для поліпшення потенції у чоловіків не застосовується. Пов’язано це з тим, що контакт активної речовини, що входить до складу мазі, спровокує ще більше роздратування ранової поверхні та продовжить терміни загоєння. Відгуки представників чоловічої половини населення говорять про високий лікувальному ефекті від застосування ліків. Використовуючи Гепаринова мазь правильно, можна досягти не тільки поліпшення ерекції, але і повністю вилікуватися від імпотенції.

Терапевтична дія препарату полягає в наступних властивостях його активних компонентів:

Якщо порушення еректильної функції пов’язано із запальними процесами в передміхуровій залозі, то в такому випадку мазь для посилення потенції необхідно наносити не тільки на поверхню пеніса, але і в області промежини.

Перський шах

Гель для потенції, який виробляється відрізняється доступною вартістю. Використовується як для комплексного, так і симптоматичного лікування еректильної дисфункції у чоловіків всіх віків. Щоб підвищити потенцію, слід обробити засобом поверхню головки члена. Якщо необхідно досягти швидкого сексуального збудження, то рекомендується використовувати гель за 10 хвилин до вступу в статевий зв’язок.

Порівняно з іншими гелями для поліпшення потенції Перський шах має практично повністю натуральну біохімічну формулу. Винятком є лише допоміжні компоненти, що забезпечують більш якісне засвоєння екстрактів лікарських рослин. Даний крем для підвищення потенції має наступний склад:

При системному лікуванні гель Перський шах наноситься на головку статевого члена і крайню плоть 2 рази в день. Для симптоматичної терапії, якщо проблеми з ерекцією несуттєві, то досить обробляти пеніс виключно перед сексом. Засіб особливо корисно чоловікам, що мають психологічні комплекси, невпевненість у своєї сексуальної спроможності.

Цинкова мазь

У препаратах, створених на основі цинку, міститься достатня кількість даного елемента, щоб забезпечити стимуляцію більш активної роботи органів чоловічої репродуктивної системи. Відомо, що при дефіциті оксиду цинку статевий потяг різко знижується, ерекція стає слабкою, а в деяких випадках і зовсім пропадає. Для збільшення потенції цинкова мазь застосовується наступним чином:

Цинкова мазь застосовується протягом 7-10 днів з її нанесенням на статеві органи 1-2 рази на добу. Важливо пам’ятати, що оксид цинку, що входить до складу лікарського засобу, має підсушують ефектом, тому не виключається лущення шкіри і відчуття легкого свербіння.

Домашня мазь

Перебуваючи в домашніх умовах можна приготувати чудові ліки для підвищення потенції своїми руками. Знадобляться досить прості інгредієнти, які продаються на ринку або в магазині. Рецепт приготування мазі також досить простий і виглядає наступним чином:

Наноситься домашній крем для відмінної ерекції 2 рази на добу. Краще всього, щоб терапевтичні процедури проводилися до купання, так як ліки липке і після його застосування чоловік може відчувати певний дискомфорт. Змащується поверхня головки і шкіра крайньої плоті. Обробляються яєчка і промежину, де розташовується простата. Якщо є проблеми з місцевим кровообігом і запалені гемороїдальні вени, то домашню мазь також можна наносити на анус.

Максодерм

Препарат відноситься до категорії медикаментів рослинного походження, який володіє судинорозширювальним ефектом. Дія активних компонентів гелю відчувається вже через 7 хвилин після обробки поверхні статевого органу. Дуже важливо, щоб були змазані як крайня плоть, так і безпосередньо сама головка. Слід уникати попадання часток гелю в порожнину уретри, щоб не допускалося її роздратування слизової оболонки.

Склад препарату включає в себе такі активні компоненти, які поділяються на основні (мають натуральне походження) і допоміжні (забезпечують більш швидке проникнення екстрактів лікарських рослин на організм чоловіки):

Важливо пам’ятати, що препарат не рекомендується до застосування, якщо чоловік має близькі стосунки з жінкою, яка перебуває на першому триместрі вагітності. Дане застереження обґрунтовується наявністю оксиду цинку, який негативно впливає на мікрофлору жіночих статевих органів, а також може нашкодити дитині що розвивається.

Протипоказання

Як і будь-який інший лікарський засіб, креми для підвищення потенції мають свої медичні обмеження щодо їх використання. Полягають вони в наступних протипоказання:

Не рекомендується застосовувати мазі і креми для ерекції, якщо чоловік вступає в статевий зв’язок з вагітною жінкою, або годує новонароджену дитину грудьми. Перед використанням лікарських засобів необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем-урологом і прислухатися до його порад.